Berichten

1000e deelnemer certificering bij Zone.College
‘Na een intensieve cursusochtend, waarin we dinsdag 11 september 2019 aan de slag gingen met gespreksvoering, lastig gedrag van een student en er ook ruimte was voor de nodige humor, hebben we de dag ’s middags afgesloten met een certificering (examen). Wat sluit het examen goed aan op de opfriscursus en wat geeft de trainer iedereen de zekerheid en het vertrouwen om het examen in te gaan. Je krijgt vooral complimenten en positieve feedback, wat het geheel gewoon tot een hele leuke ochtend maakte. We gingen aan de slag met ons inlevingsvermogen en de communicatie richting de student. De actrice maakte dat iedereen even werd geconfronteerd met zijn of haar zwakke/lastige punt, maar ook hier kon je heel veel van leren. En des te leuker dat wij hier in Zwolle de 1000e gecertificeerde assessor hadden natuurlijk! Bedankt voor de mooie bos bloemen’.
1000e DeelnemerVera Huijberts, docente dierverzorging Zone.College Zwolle

Gecertificeerde Assessoren ROC TOP / Amsterdamse Plus april 2019
Na een zeer intensieve training mochten, op 24 april 2019, 6 assessoren van ROC TOP / Amsterdamse Plus, het Certificaat Beroepsproeve van Groeien in Organisaties ontvangen. Een mooie prestatie van de docenten die, met enorme toewijding en inzet, bijzonder werk verrichten om Amsterdamse jongeren een perspectief op werk en zelfwaardering te bieden. Van harte proficiat namens Groeien in Organisaties, Martelli van Velthuysen.
Weten hoe ons werk er uit ziet?
Lees dan het recent gepubliceerde artikel in EXAMENS, mei 2019.
Opname RTL-Z
Opname 18 juni 2019 van een opfriscursus voor assessoren bij UMCG Ambulancezorg in Tynaarlo voor het RTL programma How it’s done dat 28 september 2019 om 17.00 wordt uitgezonden op RTL Z.
Donatie Stichting Vluchteling
Op 24 juni 2017 heeft Groeien in Organisaties tijdens een feestelijke bijeenkomst bij haar netwerk 1000 euro opgehaald voor de Stichting Vluchteling, bedoeld voor de opvang van Syrische kinderen in kampen in de regio. Op de foto’s zie je trainers Ellen Lejeune die het spel “over de streep” uitlegt en Martelli van Velthuysen en Hennie Grol die het belang van het werk van de Stichting Vluchteling benadrukken.
3000e deelnemer
Op 4 en 10 november 2016 heeft Groeien in Organisaties bij het Prinsentuin College in Breda haar 3000e deelnemer, Cees Stuij, getraind in de assessment vaardigheden van de assessor. Na deze onderwijs assessorentraining gaan de deelnemers de komende tijd eerst werkervaring opdoen met het afnemen van de Proeve van Bekwaamheid bij leerlingen. Op 17 januari 2017 willen deze deelnemers opgaan voor het certificaat Assessor Proeve van Bekwaamheid. Voor deze certificering geldt het overleggen van een portfolio en het afnemen van een live assessment bij een actrice in de rol van examen kandidaat.
Assessoren UMCG Ambulancezorg scoren 100%
Woensdag 11 mei 2016 is onze assessorengroep getoetst door assessoren van de externe organisatie “Groeien in Organisaties”. Deze toetsing bestond uit beoordeling van het portfolio en een live-assessment. Het certificaat kan worden behaald op grond van de volgende competenties voor de assessor: inlevingsvermogen/sociale sensitiviteit, communicatie, observeren, oordeelsvorming, kritische onafhankelijke houding en systematisch en proceduregericht handelen. De toetsende organisatie kon onze assessoren als tweede groep in 2016 een 100% score toekennen. Een resultaat waar we met recht trots op mogen zijn! Onze assessments lopen nu een aantal jaren. Elk jaar proberen we verder te verbeteren door te evalueren, reflecteren, trainen (intervisie, coaching, etc). Afgelopen dinsdag hebben we nog met het hele assessorenteam de teamassessments van 2016 geĆ«valueerd en weer een aantal verbeteracties geformuleerd. Dit zijn individuele verbeterpunten, hoe we als team beter kunnen presteren en hoe we het assessment verder kunnen verbeteren om het vakmanschap in ons bedrijf te ondersteunen. Het is fijn dat ons vermoeden dat we hier steeds beter in worden, nu ook wordt bevestigd door een externe partij. Gjalt van der Zee, opleidingskundige UMCG Ambulancezorg
Sluit Menu