Trainers

Martelli van VelthuysenMartelli van Velthuysen, zelfstandig counsellor en CRKBO trainer, is vanaf 2007 als trainer en beoordelaar actief met de assessorentrainingen en verzorgt onder andere de begeleide intervisies voor zeer ervaren assessoren. “Het werk van assessor is complex en intensief. Dat vraagt veel van de ‘mens’ achter de functie. In de training en coaching staat de deelnemer dan ook expliciet centraal, en wordt het programma een middel om jezelf, en jouw energie, nog beter te leren kennen. Uiteraard in je assessorenwerk, maar zeker ook daar buiten. Ik vind het belangrijk om daar de veilige en open sfeer voor te kunnen realiseren, die juist d├ín ook ruimte biedt voor interactie en confrontatie. In mijn visie moet de deelnemer alle mogelijkheden hebben om te willen laten zien en te ervaren wat aanwezig is. Leren doe je je leven lang, maar je leert het meest als je niet moet.”

Lotte van de RijtLotte van de Rijt (1981) is een leergierige, hardwerkende en enthousiaste medewerker met 5,5 jaar onderwijservaring en 7 jaar ervaring als adviseur/trainer bij een onderwijsadviesbureau. Na ruim 3 jaar in dienst als beleidsmedewerker onderwijsontwikkeling op ROC de Leijgraaf werkt zij nu als zelfstandig onderwijsadviseur en trainer. Sinds juli 2018 is zij aangesloten bij het netwerk van Groeien in Organisaties.
“Wat ik zo mooi vind aan de trainingen van Groeien in Organisaties, is dat ze bij de assessorentrainingen op de mens achter de assessor zijn gericht. Er wordt verder volop aandacht besteed aan de kennis, visie en achtergronden, maar de nadruk ligt erop dat je deze als assessor kunt toepassen. Ik ben dan ook erg blij dat ik vanaf september 2018 deze trainingen mag verzorgen.”
Lotte is te bereiken via lotte@linkonderwijsadvies.nl en 06-29257648.

Ellen van WierenEllen van Wieren werkt naast trainingsactrice vanaf het najaar van 2011 bij grotere groepen mee als co-trainer bij de assessorentrainingen. Haar aanpak kenmerkt zich doordat zij met passie de deelnemers in hun kracht in de eigen competentie ontwikkeling probeert te betrekken. Deelnemers worden uitgedaagd om te kijken vanuit de eigen leervragen naar anderen om zodoende inzicht te krijgen in de eigen rol als assessor. Tevens oefent een ieder met een acteur in het beoordelen van een voorbereide proeve van bekwaamheid. Na de training zijn assessoren instaat om bij een proeve waar te nemen en te beoordelen volgens van tevoren opgestelde criteria, zodat het de student duidelijk is waarom hij de proeve wel of niet behaald heeft. Assessoren staan na deze training steviger in hun schoenen om examens af te nemen.

Ik ben Patty van Baalen en ik train, spreek en adviseer binnen het onderwijs. Sinds 2020 ben ik aangesloten bij het netwerk van Groeien in Organisaties waar je me treft als (assessoren)trainer of als beoordelaar. Groeien in Organisaties ervaar ik als een club met positieve, gedreven mensen die ieder hun eigen kennis, ervaring en kwaliteiten inbrengen. Leuk en waardevol om hier onderdeel van uit te mogen maken!
Mijn kennis en ervaring deel ik graag tijdens mijn lezingen, workshops en trainingen. Cursisten gaan bij mij altijd naar huis met concrete tips, praktische tools en een bak aan energie en inspiratie.