Beoordelaars

Eefje RondeelEefje Rondeel studeerde psychologie in Maastricht en Nijmegen en heeft zich daarna gericht op het doen van onderzoek. In 2013 ontving zij voor haar promotieonderzoek naar besluitvorming haar doctorstitel. Steeds meer raakte zij echter geïnteresseerd in het overdragen van haar kennis over menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Zo rondde zij in 2015 een coaching opleiding af, waarin zij zich verdiepte in objectief waarnemen en onbevooroordeeld kijken naar mensen. Samen met haar sterke analytische blik zorgt dit voor het kundig kunnen beoordelen van assessments. Sinds 2015 is zij betrokken bij Groeien in Organisaties bij de certificering van assessoren. Daarnaast is zij werkzaam als docent arbeids- en organisatiepsychologie bij de Radboud Universiteit Nijmegen en als zelfstandig trainer en docent op het gebied van besluitvorming en gedrag. Voor meer informatie: www.eefjerondeel.com of eefje.rondeel@gmail.com of 06 14342522

Michael MeulenkampMichael Meulenkamp (1968): studeerde voedingsmiddelentechnologie, bedrijfskunde en opleidingskunde. Werkte van 2004 tot 2015 als adviseur bij het kenniscentrum Aequor. Daar is hij, naast zijn functie als bedrijfsadviseur, actief betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitvoeren van assessoren trainingen als onderdeel van diverse EVC trajecten. Momenteel werkt hij bij het kenniscentrum praktijkleren S-BB. In zijn functie als adviseur praktijkleren beoordeeld hij bedrijven op hun geschiktheid als leerbedrijf. Hij let daarbij vooral op de begeleiding en de beoordeling van de MBO leerlingen. Daarnaast traint en coacht hij de praktijkopleiders om te groeien in hun rol bij het begeleiden van de leerlingen. Hierdoor heeft Michael veel kennis en ervaring opgedaan met het opleiden in de praktijk van MBO leerlingen en hun examinering middels de Proeve van Bekwaamheid. Hij is zelf ook gecertificeerd assessor en voert regelmatig proeven van bekwaamheid uit. Hij werkt sinds 2014 voor Groeien in Organisaties als beoordelaar.

Henk Verhagen is trainer, coach en counsellor bij sector P&O van de gemeente Eindhoven en is daarnaast zelfstandig coach en trainer vanuit zijn bureau Pulsar. Vanaf 2013 is hij bij Groeien in Organisaties betrokken bij de certificering van Assessoren. Als onafhankelijke beoordelaar bij de assessments voor Assessor Proeve van Bekwaamheid bepaalt hij, samen met een tweede beoordelaar, of de kandidaten voldoen aan een vooraf bepaald niveau voor de zes voor de assessor vastgestelde competenties. Belangrijk daarbij is dat er een onafhankelijk, kritisch en onbevooroordeeld oordeel wordt gevormd. Omdat nadrukkelijk wordt gekeken of de kandidaten ook daadwerkelijk het gedrag laten zien wat bij de gevraagde competenties hoort, is het belangrijk dat er veilige sfeer gecreëerd wordt. Uiteraard wordt het eindoordeel altijd terdege onderbouwd.

Henk van den Berg (1954) werkt als zelfstandig trainer/coach vanuit zijn eigen bureau en is sinds het voorjaar 2019 betrokken bij Groeien in Organisaties. Als historicus is hij jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, als docent geschiedenis en staatsinrichting maar ook als counselor en opleider van jonge docenten. Zijn drijfveer was altijd, hoe maken we jongeren sterker met het oog op de toekomst. Na zijn onderwijstijd is hij vanaf 2002 wethouder geweest, eerst met een compleet sociale portefeuille, later  een combinatie van sociaal en fysiek. Deze ervaring in het openbaar bestuur heeft hem tot een veelzijdig bestuurder gemaakt, een generalist met een scherp beeld, analytisch sterk en altijd gericht op ontwikkeling en vernieuwing.
Henk van den Berg (Vanuit den tempel) is te bereiken via tel. 0612760240 of email dentempel14@gmail.com

Nico AalderingNico Aaldering (1954) heeft ruime ervaring binnen de gezondheidszorg als gespecialiseerd verpleegkundige en opleider vervolgopleidingen zorg zoals intensive care, cardiac care en spoedeisende hulp. Nico is aan de Stoas Hogeschool Wageningen binnen de Masteropleiding Leren en Innoveren afgestudeerd op assessmentafname. Hij is docent communicatieve vaardigheden en Crew Resource Management, volgde de NLP masteropleiding bij het IEP in Nijmegen en is gecertificeerd EuSim Simulation Instructor Non-Acute Care (DIMS Kopenhagen). Sinds 2015 is hij betrokken bij ‘Groeien in Organisaties’ bij de certificering van assessoren, met name van bedrijfsassessoren van ambulancechauffeurs- en verpleegkundigen.